Cos


ProdusCantiatePretSterge


Transport: 20
Total: 20


, judetul Cluj

our menu

Tel: 0264-444770 | Mobil: 0728-040632 / 0755-688741 | Orar: zilnic 10:00 - 24:00

0

Mese festive / Evenimente


Meniul se stabileste impreuna cu dumneavoastra.
NuntiScopul nostru este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 12 ani in domeniul restaurant si catering, incercand astfel sa va scapam de grijile cumparaturilor, gatitului si servitului la masa.
BancheteScopul nostru este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 12 ani in domeniul restaurant si catering, incercand astfel sa va scapam de grijile cumparaturilor, gatitului si servitului la masa.
Mese festiveScopul nostru este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 12 ani in domeniul restaurant si catering, incercand astfel sa va scapam de grijile cumparaturilor, gatitului si servitului la masa.
Petreceri copiiScopul nostru este de a va oferi servicii de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 12 ani in domeniul restaurant si catering, incercand astfel sa va scapam de grijile cumparaturilor, gatitului si servitului la masa.

Preparate

Ciorba taraneasca de porc
Ciorba de salata verde
Paste carbonara - (penne)
Tocanita de cartofi cu pulpa de porc
Paine
Castraveti murati
Restaurant - 17.50 ron
Delivery - 19.30

FancyBox 1.3.4 | Demonstration

Galerie restaurant

example4 example4